adempauze

Voluit leven en matigheid

Spreker: Teddy van der Burg

We zijn iets van het goede leven kwijtgeraakt. We hebben de aandacht verloren: om te genieten van deze wereld en van elkaar. Hoe kunnen we op krachten komen en onze innerlijke vrijheid bewaren in de veeleisende buitenwereld om ons heen? Ontdek het tijdens Adempauze: een moment van bezinning in de hectiek van het bestaan.

Een moment van bezinning in de hectiek van het bestaan.

Praktische informatie

LET OP: Om verspreiding van het corona-virus tegen te gaan is de Adempauze bijeenkomst van 30 maart afgelast. We houden u via deze website en via onze e-mailing op de hoogte.

Gedachtenwisseling over thema’s die er toe doen. Afgewisseld met stilte en live muziek. Met o.a. Jacobine Geel, Annegien Ochtman-de Boer, Joost Röselaers en Martijn Junte. Altijd op maandagavond om 20.30 uur. Kosten zijn 5 euro per persoon per avond.

Reserveren

U kunt op deze website kaarten kopen voor deze bijeenkomst. U kunt individuele kaarten kopen of een kaart voor de gehele cyclus.

Datum: 25 mei 2020
Aanvang: 20:30 uur
Duur: circa 60 minuten
Locatie: Bussum (Koningslaan 2B)
Kosten: € 5.00 p.p.
Reserveren: verplicht

Wie zijn wij?

Voor iedereen op zoek naar verdieping, verbinding en vergezichten: zo wordt de Koningskamer aangeduid. De Remonstrantse Gemeente Naarden-Bussum organiseert onder deze noemer lezingen en preken die worden verzorgd door bekende Nederlanders. De Koningskamer is de overkoepelende titel voor meerdere activiteiten, waaronder ook de Koningskring en Adempauze.

Contact

Kerkgebouw
Koningslaan 2b, 1405 GL Bussum
info@koningskamer.nl
Neem contact op