Koningslezingen

De Koningskamer is een luisterplaats en een plaats voor ontmoeting, vergezichten en gesprek. De Koningskamer nodigt iedereen uit aan de Koningslaan 2b in Bussum voor haar Koningslezingen. De Koningslezingen zijn lezingen van bekende Nederlanders die dieper in zullen gaan op actuele en maatschappelijke onderwerpen. Kaartjes zijn te koop via deze website.

De Koningslezingen zijn, net als de Koningskamer zelf, een initiatief van de Remonstrantse Gemeente Naarden-Bussum.

Praktische informatie

Het programma begint om 20:00 uur. Bestelde kaartjes kunnen tot 19:50 uur afgehaald worden in de hal van De Koningskamer, Koningslaan 2b, Bussum. De lezing duurt circa 45 minuten, dan is er een hele korte pauze. Het tweede deel bestaat uit vragen aan de spreker en wordt uiterlijk om 22:00 uur afgerond; daarna kan er nagepraat worden met een glaasje wijn.

Reserveren

U kunt op deze website kaarten kopen voor deze lezing.

Wie zijn wij?

Voor iedereen op zoek naar verdieping, verbinding en vergezichten: zo wordt de Koningskamer aangeduid. De Remonstrantse Gemeente Naarden-Bussum organiseert onder deze noemer lezingen en preken die worden verzorgd door bekende Nederlanders. De Koningskamer is de overkoepelende titel voor meerdere activiteiten, waaronder ook de Koningskring en Adempauze.

Contact

Kerkgebouw
Koningslaan 2b, 1405 GL Bussum
info@koningskamer.nl
Neem contact op