Koningspreken

De Koningskamer is een luisterplaats en een plaats voor ontmoeting, vergezichten en gesprek. De Koningskamer nodigt iedereen uit aan de Koningslaan 2b in Bussum voor haar Koningspreken. De Koningspreken zijn preken van bekende Nederlanders die dieper in zullen gaan op actuele en maatschappelijke onderwerpen. De preken zijn onderdeel van de kerkdienst op zondagochtend. Toegang is gratis en een bijdrage vrijwillig.

De Koningspreken zijn, net als de Koningskamer zelf, een initiatief van de Remonstrantse Gemeente Naarden-Bussum.

Praktische informatie

U kunt u voor de Koningspreek aanmelden op info@koningskamer.nl, s.v.p. afmelden als u na aanmelding van deelname afziet. Bij het bereiken van 100 aanmeldingen krijgt u bericht dat u op de wachtlijst staat.
2 nov 2021: I.v.m. de recente Covid ontwikkelingen is voor toegang een QR-code verplicht, op de Corona Check App of op papier. Tevens een mondkapje bij binnenkomst en vertrek.

Toegang

Voor deze dienst moet u reserveren via info@koningskamer.nl. Wie het eerst komt, wie het eerst maalt. De zaal gaat een half uur voor aanvang van de dienst open.

Wie zijn wij?

Voor iedereen op zoek naar verdieping, verbinding en vergezichten: zo wordt de Koningskamer aangeduid. De Remonstrantse Gemeente Naarden-Bussum organiseert onder deze noemer lezingen en preken die worden verzorgd door bekende Nederlanders. De Koningskamer is de overkoepelende titel voor meerdere activiteiten.

Contact

Kerkgebouw
Koningslaan 2b, 1405 GL Bussum
info@koningskamer.nl
Neem contact op