Koningskring

Anno 2019 staan we aan de grens van (onze) te kleine verhalen en zoeken we opnieuw naar onze plaats en naar nieuwe, betekenisvolle verhalen. De Bijbel wordt helaas te vaak gebruikt om elkaar met wederzijdse waarheden om de oren te slaan. Maar deze eeuwenoude verhalen zijn juist een startpunt voor gesprek over de immateriële kant van ons bestaan. Interesse? Meld je aan: claartjekruijff@ziggo.nl.

Een uurtje inhoud, nadenken en muziek.

Praktische informatie

De gespreksgroepen zijn klein van omvang; deelnemers kunnen zelf goed bepalen of zij relevante klachten hebben of om andere reden niet aanwezig willen zijn; en direct contact in de bijeenkomsten is eenvoudig te vermijden. 

Om die redenen willen wij de gesprekken vooralsnog door laten gaan. Wij houden u op de hoogte via de website en per email -als wij over uw e-mailadrs beschikken- indien nadere ontwikkelingen ons alsnog tot het opschorten van de gesprekken brengen.

Heeft u nog vragen: claartjekruijff@ziggo.nl

Aanmelden

Voor dit evenement dient u zich aan het begin van het seizoen op te geven. De start vindt plaats op 24 september 2019.

Wie zijn wij?

Voor iedereen op zoek naar verdieping, verbinding en vergezichten: zo wordt de Koningskamer aangeduid. De Remonstrantse Gemeente Naarden-Bussum organiseert onder deze noemer lezingen en preken die worden verzorgd door bekende Nederlanders. De Koningskamer is de overkoepelende titel voor meerdere activiteiten.

Contact

Kerkgebouw
Koningslaan 2b, 1405 GL Bussum
info@koningskamer.nl
Neem contact op