koningspreek

Wopke Hoekstra

Wopke Hoekstra studeerde rechten in Leiden en in 2000 rechten en internationale politiek in Rome. Sinds oktober 2017 is hij Minister van Financiën in het kabinet Rutte III. Voor zijn ministerschap was hij partner bij organisatieadviesbureau McKinsey. Op 7 mei van dit jaar sprak Wopke Hoekstra in Berlijn de prestigieuze Humboldt-rede uit. Daarin sprak hij zich uit voor een pro-Europese koers. Hij woont met zijn gezin in Bussum.

De dienst zal worden begeleid door de vernieuwingspredikant van de Remonstranten: Claartje Kruijff.

Praktische informatie

De dienst waarin de Koningspreek (Preek van de Leek) gehouden wordt begint om 10:30 uur en is vrij toegankelijk voor iedereen. Reserveren is NIET mogelijk. Na afloop is er een collecte als bijdrage in de kosten.

Toegang

Voor deze dienst is het NIET mogelijk om te reserveren. Wie het eerst komt, wie het eerst maalt. De zaal gaat een half uur voor aanvang van de dienst open.

Datum: 22 september 2019
Aanvang: 10:30 uur
Duur: circa 60 minuten
Locatie: Bussum (Koningslaan 2B)
Kosten: vrijwillige bijdrage
Reserveren: niet mogelijk

Wie zijn wij?

Voor iedereen op zoek naar verdieping, verbinding en vergezichten: zo wordt de Koningskamer aangeduid. De Remonstrantse Gemeente Naarden-Bussum organiseert onder deze noemer lezingen en preken die worden verzorgd door bekende Nederlanders. De Koningskamer is de overkoepelende titel voor meerdere activiteiten, waaronder ook de Koningskring en Adempauze.

Contact

Kerkgebouw
Koningslaan 2b, 1405 GL Bussum
info@koningskamer.nl
Neem contact op