koningspreek

John Reid

John Reid studeerde rechten aan de Universiteit van Amsterdam. Hij is kantonrechter in Alkmaar. Sinds 2016 is hij de Rijdende Rechter in het gelijknamige succesvolle TV-programma van KRO-NCRV. Behalve De Rijdende Rechter is John Reid sinds 25 jaar bovendien medebedenker van de cartoonreeks Fokke & Sukke, die dagelijks in het NRC Handelsblad wordt gepubliceerd.

Deze dienst zal worden geleid door ds. Annegien Ochtman-de Boer.

Praktische informatie

De dienst waarin de Koningspreek (Preek van de Leek) gehouden wordt begint om 10:30 uur en is vrij toegankelijk voor iedereen. Reserveren is NIET mogelijk. Na afloop is er een collecte als bijdrage in de kosten.

Toegang

Voor deze dienst is het NIET mogelijk om te reserveren. Wie het eerst komt, wie het eerst maalt. De zaal gaat een half uur voor aanvang van de dienst open.

Datum: 3 november 2019
Aanvang: 10:30 uur
Duur: circa 60 minuten
Locatie: Bussum (Koningslaan 2B)
Kosten: vrijwillige bijdrage
Reserveren: niet mogelijk

Wie zijn wij?

Voor iedereen op zoek naar verdieping, verbinding en vergezichten: zo wordt de Koningskamer aangeduid. De Remonstrantse Gemeente Naarden-Bussum organiseert onder deze noemer lezingen en preken die worden verzorgd door bekende Nederlanders. De Koningskamer is de overkoepelende titel voor meerdere activiteiten, waaronder ook de Koningskring en Adempauze.

Contact

Kerkgebouw
Koningslaan 2b, 1405 GL Bussum
info@koningskamer.nl
Neem contact op