koningslezing

Yvonne Zonderop

Yvonne Zonderop publiceerde in 2018 het boek “Ongelofelijk, over de verrassende comeback van religie”, waarin zij een pleidooi houdt voor het maatschappelijk belang van religie, ook voor mensen die niet geloven, zoals zijzelf. Dit is ook het thema van haar lezing.

Yvonne Zonderop is onafhankelijk journalist, auteur, gespreksleider en bestuurder met een lange journalistieke staat van dienst. Zij is lid van de Unesco Commissie Nederland, lid van de begeleidingscommissie van het SCP en toezichthouder bij FD Mediagroep en omroep Human.

Yvonne Zonderop publiceerde […] over de verrassende comeback van religie.

Praktische informatie

Het programma begint om 20:00 uur. Bestelde kaartjes kunnen tot 19:50 uur afgehaald worden in de hal van De Koningskamer, Koningslaan 2b, Bussum. De lezing duurt circa 45 minuten, dan is er een hele korte pauze. Het tweede deel bestaat uit vragen aan de spreker en wordt uiterlijk om 22:00 uur afgerond; daarna kan er nagepraat worden met een glaasje wijn.

Reserveren

U kunt op deze website kaarten kopen voor deze lezing.

Datum: 21 november 2019
Aanvang: 20:00 uur
Duur: circa 45 minuten
Locatie: Bussum (Koningslaan 2B)
Kosten: € 12,50 p.p.
Reserveren: verplicht

Wie zijn wij?

Voor iedereen op zoek naar verdieping, verbinding en vergezichten: zo wordt de Koningskamer aangeduid. De Remonstrantse Gemeente Naarden-Bussum organiseert onder deze noemer lezingen en preken die worden verzorgd door bekende Nederlanders. De Koningskamer is de overkoepelende titel voor meerdere activiteiten, waaronder ook de Koningskring en Adempauze.

Contact

Kerkgebouw
Koningslaan 2b, 1405 GL Bussum
info@koningskamer.nl
Neem contact op