koningslezing

Alex Brenninkmeijer

Alex Brenninkmeijer was van oktober 2005 tot januari 2014 de Nationale Ombudsman. Door zijn publicaties en optreden is het instituut de Nationale Ombudsman een begrip geworden.

Op dit moment doceert hij in Utrecht. Hij combineert dat met zijn functie als lid van de Europese Rekenkamer, die hij sinds 2014 vervult. Zijn werk en inzet om de toegankelijkheid van de overheid voor de burger te verbeteren en daarmee de rechtstaat te versterken, staan borg voor een boeiende lezing.

Zijn werk en inzet […] staan borg voor een boeiende lezing.

Praktische informatie

Het programma begint om 20:00 uur. Bestelde kaartjes kunnen tot 19:50 uur afgehaald worden in de hal van De Koningskamer, Koningslaan 2b, Bussum. De lezing duurt circa 45 minuten, dan is er een hele korte pauze. Het tweede deel bestaat uit vragen aan de spreker en wordt uiterlijk om 22:00 uur afgerond; daarna kan er nagepraat worden met een glaasje wijn.

Reserveren

U kunt op deze website kaarten kopen voor deze lezing.

Datum: 3 oktober 2019
Aanvang: 20:00 uur
Duur: circa 45 minuten
Locatie: Bussum (Koningslaan 2B)
Kosten: € 12,50 p.p.
Reserveren: verplicht

Wie zijn wij?

Voor iedereen op zoek naar verdieping, verbinding en vergezichten: zo wordt de Koningskamer aangeduid. De Remonstrantse Gemeente Naarden-Bussum organiseert onder deze noemer lezingen en preken die worden verzorgd door bekende Nederlanders. De Koningskamer is de overkoepelende titel voor meerdere activiteiten, waaronder ook de Koningskring en Adempauze.

Contact

Kerkgebouw
Koningslaan 2b, 1405 GL Bussum
info@koningskamer.nl
Neem contact op