adempauze

Individu en gemeenschap

​​​Spreker: Jacobine Geel

Er lijkt een kentering gaande. Het primaat van het individu staat onder druk.  Daar redden we het niet mee in deze hectische en ook onzekere wereld. Zijn we toe aan het herijken van onze eigen positie en kracht ten opzichte van de gemeenschap? Gezin, buren, collega’s en andere sociale verbanden. Wat brengen die ons? Hoe geven we daar vorm aan? Wat leveren we in en wat krijgen we er voor terug? Of is dat te transactioneel? 

Praktische informatie

Gedachtenwisseling over thema’s die er toe doen. Afgewisseld met stilte en live muziek. Met o.a. Jacobine Geel, Annegien Ochtman-de Boer, Joost Röselaers en Martijn Junte. Altijd op maandagavond om 20.30 uur. Kosten zijn 5 euro per persoon per avond.

Reserveren

U kunt op deze website kaarten kopen voor deze bijeenkomst. U kunt individuele kaarten kopen of een kaart voor de gehele cyclus.

Datum: 14 oktober 2019
Aanvang: 20:30 uur
Duur: circa 60 minuten
Locatie: Bussum (Koningslaan 2B)
Kosten: € 5.00 p.p.
Reserveren: verplicht

Wie zijn wij?

Voor iedereen op zoek naar verdieping, verbinding en vergezichten: zo wordt de Koningskamer aangeduid. De Remonstrantse Gemeente Naarden-Bussum organiseert onder deze noemer lezingen en preken die worden verzorgd door bekende Nederlanders. De Koningskamer is de overkoepelende titel voor meerdere activiteiten, waaronder ook de Koningskring en Adempauze.

Contact

Kerkgebouw
Koningslaan 2b, 1405 GL Bussum
info@koningskamer.nl
Neem contact op